17-åringen får feeling och förtrollar en hel värld

Strålkastare, fullsatta arenor och live-tv i all ära – själv är jag extra svag för de där spontana stunderna av magi som ibland dyker upp mitt i vardagslivet.

Du vet, när tystnaden plötsligt bryts av att någon får känsla på fiket, i bussen eller i bilen – och bjuder på något rakt från hjärtat som bara känns så otroligt äkta.

Det här klippet, där 17-åriga Hollie Cavanagh tar ton och spontant börjar sjunga Alicia Keys ”If I Ain’t Got You” under en biltur, är ett sådant exempel. Redan när Hollie drar igång inser man att hon har en röst som hör hemma på en större scen – och när hon tar i från tårna och bemästrar de svåraste partierna i låten är det bara så förtrollande att lyssna till… vilket också 3 miljoner visningar visar med all tydlighet!

Att Hollie har en ljus sångkarriär framför sig råder det inga tvivel om – och framgångarna har redan börjat komma. Under den elfte säsongen av tv-programmet American Idol slutade hon på fjärde plats och sedan dess har Hollie också släppt flera singlar. Lyssna och njut av en kommande stjärna!

Om du också tycker att Hollies framträdande i bilen var magiskt så får du gärna klicka på dela-knappen – och ge fler chansen att lyssna och njuta av denna unga talang!