Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

17 personer med säckpipor omringar 2 andra musiker – resultatet är magiskt

Skottland. Kan landet ha ett av världens vackraste landskap? Jag skulle vilja påstå det. Om man dessutom blandar det med ”The Piano Guys” framförande tillsammans med klassiskt skotska instrument – ja då är det dags att drömma sig bort.

I den här videon, som redan setts mer än 13 miljoner gånger, så får man det bästa av musik och natur.

Videon är väl arrangerad och börjar med att svepa över det vackra skotska landskapet. Först ser vi 17 skottlänningar spela på klassiska instrument som säckpipa för att gå över till ”The Piano Guys” som vackert börjar spela populära ”Fight Song”.

Det är en underbar version och rysningarna låter inte vänta på sig. När man dessutom går över till ”Amazing Grace” mot slutet så tilltar känslar.

Man är inte förvånad över att 13 miljoner redan har kollat på den här videon. Kommentarerna avslöjar verkligen storheten i det här framförandet och videon:

”Inga ord kan beskriva artisteriet i den här videon. Pianot, trummorna, säckpiporna, det makalösa kamerajobbet, det fantastiska skottiska landskapet och en låt som alla kan uppskatta. Det här delar jag definitivt med alla mina vänner”.

”Helt fantastiskt vackert! Den här låten får alltid mig att le  eftersom min syster slogs mot en extremt ovanlig form av cancer större delen av sitt liv och vann kampen. När jag hör den här så är jag tacksam över hur hårt hon kämpade”.

”Jag är så nära att börja gråta, det här är så vackert. Det känns som att de verkligen vill dela ett viktigt meddelande.”

”Jag brukade ha ett riktigt jobbigt liv, men när jag hörde den här låten så fyllde det mitt ensamma hjärta med glädje. Jag älskar er, TACK!”

Videon kan man se nedanför och jag tror att ingen kommer bli besviken.

För min del är detta nog en av de mäktigaste videos jag har sett. Dela gärna om ni håller med.