18-åringen tar gruvlig revansch på mobbarna – och får juryn att kasta sig på knapparna

Mobbning är något som får det att koka inom mig varje gång jag hör talas om det. Att välja ut och ge sig på en ensam person helt utan anledning för att trycka ner denna hör till det fegaste man kan göra. En som varit med om detta är 18-åriga Mikayla Jade.

– Förra året var det tuffaste i mitt liv, jag blev mobbad och förlorade alla mina vänner på grund av mobbningen, berättar hon för juryn i The Voice Australien.

Men det Jade sedan presterar i studion sprids nu som en löpeld på nätet – och ger henne en gruvlig revansch på alla som gett sig på henne.

När 18-åriga Mikayla Jade från Adelaide i Australien kliver upp på scenen för att tolka svenska Robyns hit ”Dancing on my own” är hon inledningsvis ganska försiktig, det känns nästan som att hon viskar fram raderna. Men när publiken snabbt visar sin uppskattning lyfter hon och levererar en enastående prestation som får varenda jurymedlem att kasta sig på knappen.

Chockar alla med egen låt

I intervjun med juryn berättar hon sedan hur hon gått igenom en väldigt tuff tid och blivit utsatt för mobbning. Juryn är snabba med att ge henne sitt stöd och när hon avslöjar att hon faktiskt skrivit egna sånger uppmuntrar de henne att framföra en av dessa.

Och reaktionen från hela studion när hon framför sin egen sång visar verkligen vilken talangfull person hon är och det är inte konstigt att Mikayla själv brister ut i tårar.

Snacka om att håret reser sig på armarna – se själv i spelaren här under!

Nu tycker jag att vi hjälps åt att dela detta vidare för att hylla Mikayla för hennes makalösa framförande!