2 irländska grabbar tolkar Adeles klassiker – nu har 11 miljoner sett deras mäktiga uppträdande

Den brittiska sångerskan Adele är en av vår tids främsta artister. Hon har sålt miljontals skivor världen över och hyllas ofta för sin fenomenala sångröst. Många har försökt sig på att tolka hennes hits, med varierande kvalitet.

Men frågan är om inte de här irländska grabbarna kommer så nära hennes storhet som det är möjligt. Killarna heter Glenn Murphy och Ronan Scolard och med stöd av endast ett piano skapar de ren magi i vad som verkar vara en ödslig aula. Deras röster fyller verkligen rummet och bidrar till att bygga upp en otroligt stämningsful atmosfär. 

Klippet på killarna har sedan det laddades upp setts av över 11 miljoner människor och det är inte direkt svårt att greppa varför. De snuddar verkligen vid Adeles storhet med sitt makalösa medley där de framför låtarna “Someone Like You,” “Hello,” “All I Ask,” ovh “When We Were Young.”

Lite kul info är också att Adele blev så imponerad av deras framförande att hon vid en konsert i Dublin bjöd upp dom på scenen för att personligen tacka dom.

Se själv och njut i spelare här under!

Glöm inte bort att dela om du gillade grabbarnas framförande! 🙂

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna