2 poliser sätter en kamera i bilen. När en klassisk hit drar i gång? Det här gör min dag.

Poliser runt om i världen utför verkligen hjätedåd varje dag. Ibland kritiseras de i sin roll som makthavare – men vi måste komma ihåg att de är också är människor som vem som helst. Som kan känna hopp, förtvivlan, göra misstag och som många gånger drivs av en vilja att göra världen till en bättre plats. I USA har det hittills varit ett tufft år för landets poliser. Flera har blivit dödade i tjänsten. För att hylla och ingjuta hopp i poliskåren igen har de här två poliserna i Colorado, Mark Post och Bryce Raber, ett särskilt meddelande. På Facebook skriver de att de vet att det har varit ett svårt år. Men de uppmanar alla andra poliser att komma ihåg broderskapet och att det alltid kommer att hålla dem samman. Att de tillsammans kämpar vidare och inte ska sluta tro.    

Poliserna nedan kanske inte har de bästa sångrösterna. Men vad gör de? Deras syfte är att ge hopp och uppmana sina kollegor runt om i landet att inte sluta tro. Inte sluta kämpa för vad de tror på.

Därför sjunger de här rockbandet Journeys superhit ”Don’t stop believin” – från början till slut.

Nätet älskar poliserna. Detta klipp lades ut för ungefär en vecka sedan och har setts 1,3 miljoner gånger. Det har delat över 30 000 gånger och kommenterats över 3 000 gånger. ”Ära och respekt”, ”jag älskar er video”, ”ni rockar” och ”så coolt och roligt” är några av kommentarerna.

Klippet avslutas med orden ”glöm aldrig dem som kom innan oss, de som gjorde den ultimate uppoffringen och dem vi inspirerar och hjälper varje dag”.

Se själv den hyllade videon nedan. Och dela den gärna vidare!

We know its been a hard year so far for our law enforcement family. Always remember the brotherhood that we have and know it will always keep us together as we push through the struggle, don’t stop believing.

Posted by Palisade Police Department on Monday, February 29, 2016

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna