25-åriga Cristina tar juryn med storm med sitt makalösa framträdande

2014 fick domarna i den italienska versionen av The Voice en rejäl överraskning när de valde att vända på sina stolar för att se vem det var som uppträdde bakom dem. Personen var den då 25-åriga Cristina Scuccia från Vittoria på Sicilien i Italien. Hon framförde Alicia Keys superhit ”No One” så pass bra att alla domare valde att smälla på knapparna, vända sina stolar och visa att de ville jobba med henne.

Då domarna enligt reglerna är förbjudna att vara vända mot scenen när uppträdandet börjar är det först när de vänder på sina stola som de inser vad som är så unikt med Cristina…

Den 25-åriga sångfågeln är nämligen nunna, något som inte varit direkt jättevanligt i programmets historia. Och hon har dessutom stöd av andra nunnor som hejar på i kulisserna. Och deras glädje när domarna trycker på knapparna går sannerligen inte att ta miste på. Lika underbara är domarnas reaktioner när de får se Cristina.

Efter det här framträdandet gick Cristina vidare och vann till slut hela tävlingen och samma år släppte hon sitt debutalbum Sister Cristina. Titta och njut av hennes magiska framträdande som tar hela juryn med storm här under. Snacka om Hallelujah-moment!

Dela gärna detta vidare så att dina vänner också får njuta av detta underbara nummer en dag som denna. Då blir de glada!