3 män sätter sig i ödsliga kyrkan – lyssna nu när han till vänster öppnar munnen

Få har undgått den otroliga storhet The Beatles uppnådde på 60-talet. Med låtar som ”All You Need Is Love”, ”Here Comes The Sun” och ”Let It Be” klassas bandet som ett av de största genom tiderna – allt ihopkomponerat av fyra pojkar från Liverpool i England. 

Genom åren har också bandets låtar gjorts om otaliga gånger i form av covers. Vissa väldigt lika originalet, medan vissa blivit som nya låtar som fått nytt liv. Men gruppen ”Gentri”, bestående av tre män skulle göra någonting alldeles otroligt. 

I en tom kyrka sitter de tre männen på bänkraderna – och när pianot börjar spela introt till Beatles-hitten ”Let It Be” förstår man direkt att det kommer bli någonting speciellt. 

De tre männen sjunger en versrad var och det låter fantastiskt. Men när de stämmer in i stämsång tillsammans har jag svårt att inte få gåshud. Att kunna göra någonting så vackert av en redan vacker låt tycker jag verkligen är en bedrift, och den här covern kommer jag lyssna på många gånger framöver. Lyssna och njut!

Det här tycker jag var så otroligt vackert. Tveka inte på att dela vidare artikeln med dina vänner så de också får höra den här ljuvliga tolkningen av Beatles-klassikern.