4-åringen är allvarligt sjuk – men titta nu när favoritlåten drar igång på radion

Musik är ett fenomen som kan uträtta stora ting. Det muntrar upp och skänker glädje, det förlåter och förenar – och det är en drivkraft som ger hopp och livslust.

Just kärleken till musiken är också en faktor som har hjälpt 4-årige Leah Carroll från amerikanska Tracy, Kalifornien, att orka kämpa vidare.

Leah lider av neutropeni, en ovanlig sjukdom som leder till minskning av vita blodkroppar, och trots att flickan bara är 4 år gammal har hon redan genomgått två benmärgstransplantationer. Hon har spenderat de senaste 322 dagarna på sjukhus – men hon är alltjämt en liten solstråle med okuvlig kärlek till livet… och till musiken.

I det här klippet filmar mamma Lindsay när Leah mimar och dansar till favoritlåten ”Overcomer” av Mandisa – och den urgulliga flickan har snabbt tagit nätet med storm. På bara ett par dagar har videon fått 25 miljoner visningar och över 1 miljon interaktioner på Facebook!

”Hon är en glädjespridare hos alla hon träffar… Jag hoppas att hon skänker ett leende till ditt ansikte också!”, skriver mamma Lindsey – och visst är det näst intill omöjligt att inte bli berörd av hennes härliga entusiasm.

My daughter has overcome two bone marrow transplants. She has spent the last 322 days away from her family and mostly in…

Publicerat av Lindsay Chapman-Carroll den 5 februari 2017

Så otroligt gullig! Tveka inte att dela vidare så dina vänner också kan få ett leende på läpparna.