4 barn tolkar odödliga klassikern och ger hela arenan rysningar

Det kräver sin röst att göra Leonard Cohens odödliga mästerverk ”Hallelujah” rättvisa. Därför är det så fascinerande att höra sättet på vilka de här fyra barnen lyckas trollbinda en hel arena i den ryska upplagan av The Voice Kids.

Redan när den lilla flickan till höger öppnar munnen och fyrar av de första orden av låten så tystnar arenan. Hon har en änglalik röst som ger juryn omedelbar gåshud – men när man inte tror att det kan bli bättre så visar det sig att även nästa, och nästa, och nästa ungdom som tar ton där uppe på scenen besitter lika mycket talang och bemästrar klassikern till fullo.

De fyra förtrollande rösterna förenas i ett perfekt samarbete – men faktum är att de unga deltagarna Artem, Julia, Marsel och Xenia inte ens är en grupp sedan tidigare. De har parats ihop och tävlar alla mot varandra för att nå nästa steg i talangjakten, men det är som att de har satt sina personliga mål åt sidan bara för att driva ett oförglömligt nummer i mål.

Trots sina unga åldrar visar barnen upp en talang och proffsighet som får det att verka som de har stått på scen i en hel livstid – och slutresultatet är bara någonting alldeles extra. Lyssna och njut av fyra unga stjärnskott som kommer att gå långt!

Dela vidare om du också älskar ”Hallelujah” och tycker att fler borde få höra den här vackra tolkningen!