4 soldater greppar instrumenten och levererar en fantastisk tolkning!

Six String Soldiers är ett fyramanna band som består av medlemmarna John Lamirande, Glenn Robertson, Tom Lindsey och Brandon Boron. Dessa fyra är amerikanska soldater som har kommit tillbaka hem efter en tid i krig. Med hjälp av tolkningar av populär amerikans folkmusik, delar soldaterna med sig av sina erfarenheter och historier som soldater för den amerikanska armén. När man får höra deras tolkning av den amerikanska klassikern ”This land is your land” ryser jag i hela kroppen! Se efter själv om du inte tror mig!

Detta fyramanna band vid namn Six String Soldiers sjunger amerikansk folkmusik, men med egen tvist. Bandet delar med sig av egna historier och erfarenheter som amerikanska soldater i låtarna. Syftet är att föra samman vanliga människor med soldaterna som både är hemma igen, och de soldater som fortfarande är i tjänst utanför USA.

Bandet turnerar runt i hela USA och framträder på olika tillställningar som mindre festivaler, folksamlingar, på gatorna för civila och en mindre publik som helt enkelt vill höra deras historier.

I detta fina filmklipp får vi se när Six String Soldiers sjunger den amerikanska klassikern ”This land is your land” som även svensken Mikael Wiehe har gjort en cover på till svenska med titeln ”Det här är ditt land”.

Dessa män är verkligen talangfulla som kan röra sig på gatorna, samtidigt spela sina instrument och hålla ton! Stor applåd till dessa fyra, fantastiska soldater!

Varning för rysningar!

Publicerad av Newsner Guldkorn. Gilla gärna!