6 ord och domaren flyger på knappen – titta nu vem som glöder på scenen

Om The Voice Kids i Tyskland har talang att visa upp? Det kan ni hoppa upp och sätta er på! 2014 var Richard Istel en okänd 15-åring som mest av allt älskade att sjunga. Han ville bli artist och uppträda på en scen – så han vände sig till talangtävlingen The Voice Kids.

Jag inte ens föreställa mig hur nervös man som tonåring är att inför miljoner tv-tittare försöka leverera på en scen – när man knappt har någon scenvana. Men vad gäller nervositet verkar det aldrig ha varit ett problem för Richard. Han måste vara född för att uppträda och sjunga.

Kolla bara in hans tolkning här nedanför.

Richard Istel gjorde nämligen dundersuccé i tävlingen och är i dag, blott 17 år gammal, en erkänd artist och underhållare. Klippet nedanför var under hans genombrottsår 2014 när han slog igenom i The Voice Kids.

Hans tolkning av Rihannas ”Stay” är så bra att en av domarna flyger på knappen – efter bara sex ord. Det här får ingen musikälskare missa.

Blir du imponerad av en 14-åring som gör detta inför miljoner tv-tittare? Dela då klippet med era nära och kära. Det här är en talang utöver det vanliga.