7 kvinnor står blixtstilla på scenen – men titta nu när de börjar röra på fötterna

Talangshower runt om i världen är alltid lika spännande att titta på. Vi har sett mängder av häftiga framträdanden, både i form av sång, konst, cirkuskonster och mängder av andra saker.

Men det ni ska få se nedan är någonting i alla fall jag aldrig tidigare har sett – och det är helt suveränt.

Nästintill varje gång jag tittar på en talangjakt i något slag blir jag förvånad. Positivt sådant, när människor överraskar med att göra de allra mest otroliga sakerna, oavsett om det handlar om att sjunga opera eller dansa.

Men det de här kvinnorna hade kommit på slår nog alla former av överraskning jag sett eller hört.

Bildkälla: Youtube

In på scenen, i dräkter som är i svart och vitt över halva kroppen, klev de sju kvinnorna in med solglasögon över ögonen. Redan här kan man ana att någonting väldigt annorlunda kommer hända. Men vad de hade planerat var någonting alldeles extra.

Spelar ögat ett spratt

Den dansrutin de genomför måste ha tagit många veckor att planera. Och det syns att de sju kvinnorna är otroligt synkade i det de gör. Men det häftiga här är kanske inte själva dansen. Utan den optiska illusionen som spelar oss ett spratt. För i och med att deras dräkter är halvt i svart och halvt i vitt ser det ut som om det bara är hälften av benen som rör sig – vilket gör att numret blir otroligt roligt.

Det är svårt för ögat att tyda vilka ben som faktiskt tillhör vem. Men i och med deras härliga hopp och danssteg gör det att det här framträdandet verkligen står ut ifrån mängden.

Visst var det här riktigt häftigt? 

Då får du gärna dela det vidare till dina vänner så de också får chansen att se den här häftiga uppvisningen!