9-åringen ställer sig mitt framför juryn – titta nu när hon vänder sig om och får allas huvuden att snurra

När nioåringarna Artyon och Paige skulle inta America’s Got Talent-scenen igen höll publiken andan. 

Den härliga duon från Kalifornien hade nämligen redan tidigare i tv-programmet charmat tittarna och domarna med en funky dansshow till låten ”Barbie Girl”. 

Men den här gången tog de sig an 80-talet och en klassisk låt från filmen ”Footloose” – och det blev en sprakande föreställning. 

Paige drog i gång showen genom att dansa loss på domarnas bord – mitt framför en förvånad Simon Cowell. På scenen gjorde samtidigt Artyon en magisk entré genom att glida ut på knäna samtidigt som pyroeld sköts upp bakom honom. Redan här förstår jag att det här är på väg att bli en klassiker, nästan i Oscarsnivå, från de här härliga 9-åriga supertalangerna. 

Med sig på scenen har de också flera bakgrundsdansare som också är klädda i 80-talsstil. Samtidigt som discokulan i taket och neonljuset framkallar alla 80-talsvibbar jag kan komma på! 

Glömde jag nämna att de har med sig uppblåsbara delfiner på scenen? Tja, det är en snygg detalj – men det är ändå dansen som är i fokus här. Jag menar, titta bara på koreografin! Och barnens fantastiska scennärvaro!

De är ju redan proffs.  

dance
© Youtube

De strålar verkligen på scenen när de visar upp alla avancerade och otroliga danssteg. Det är häpnadsväckande hur två så unga, begåvade dansare kan utföra en sådan avancerad koreografi. Jag har då aldrig sett något liknande i alla fall! 

Och det viktigaste av allt – de verkar ha kul på scenen. Precis som publiken. Under dansen river de ner applåder och jubel.

dance2
© Youtube

Till slut kommer massor av konfetti upp överallt på scenen, och när den magiska showen är över hoppar både publiken och domarna upp från sina stolar för en lång och rungade applåd.

dance3
© Youtube

De har verkligen talang! Jag hoppas världen får se mycket av dessa begåvade barn under lång tid framöver, för vilken show de bjuder på! 

dance4
© Youtube

Titta bara: 

Fantastiskt! Dela om de också fick dig att gunga loss med fötterna! Vilket ös. 

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna