90-åringen ger alla gåshud när hon sjunger sin 25 år gamla Disneyklassiker

Det finns otaligt med Disneyfilmer som ligger många varmt om hjärtat. Bland de absolut mest älskade hittar vi Skönheten och Odjuret, frågan är inte om det är den kanske mest älskade genom alla tider?

Filmen var så pass bra att den blev nominerad till en Oscar som ”Bästa film”, något som nästan aldrig händer med animerade filmer.

Sedan filmen släpptes har den varit älskad av de som såg den redan 1997 och vunnit miljontals nya fans fram tills idag. Alla älskar den av olika anledningar, men något som verkligen sticker ut i filmen är den fantastiska musiken.

Med musik som sätter sig direkt och texter alla kommer ihåg så var det verkligen något magiskt över filmen. Därför är det inte heller konstigt när Angela Lansbury, som spelade Tekannan, berörde hela publiken när hon alldeles nyligen som 90-åring framför låten igen på filmens 25-års jubileum.

Framförandet är imponerande på flera plan, med ett unikt framträdande där hon efter alla år fortfarande kunde hålla uppe samma karaktärsdrag som hon gjorde 25 år tidigare. 

25 år senare är filmen fortfarande lika älskad av barn och vuxna runt om hela världen, och det kommer den nog vara flera generationer framåt. Slå dig tillbaka och njut av filmhistoria och se hur fantastiskt duktig Angela Lansbury fortfarande är som 90-åring.

Oerhört imponerande att Angela som 90 år gammal fortfarande kan trollföra en hel publik. Dela gärna vidare om ni håller med.