97-åriga födelsedagsbarnet Svea fick oväntat besök av idolerna i Lars-Kristerz.

På fredag fyller Svea Magnusson 97 år – men hon har redan fått en present som blir svår att toppa. Favoritbandet Lars-Kristerz kom nämligen på oväntat besök för att överraska henne med en privat spelning. Det här är ett så härligt initiativ från dansbandsgruppen!

Svea Magnusson satt bara hemma i sin stol och tog det lugnt när de oväntade gästerna plötsligt stod innanför dörren för att gratulera på födelsedagen.

– Rätt vad det var så öppnades dörren och så kom det en hel skock med folk. Jag begrep inte vad det var för några men så presenterade de sig som Lars-Kristerz och jag trodde ju inte att det var sant, säger Svea Magnusson i en intervju med P4 Kronoberg.

Förr lyssnade Svea mycket på radio och musik och även om det inte blir så mycket nu för tiden så kunde hon varenda låt förr, berättar hon för P4 Kronoberg. Självklart ställde också Lars-Kristerz upp och bjöd på några godbitar när de överraskade henne.

– De frågade om jag tyckte om musik och om de fick spela. De fick de ju gärna. Så de spelade några stycken bitar på svenska och det tycker jag ju om, säger Svea till P4 Kronoberg.

Foto: Lars-Peter Hielle

Publicerat av P4 Kronoberg Sveriges Radio den 2 februari 2016

Vill du ha fler dansbandsnyheter i ditt flöde? Gilla gärna Dansbandsbibeln.