A cappella-gruppen får alla att gapa – sekunder senare avslöjas överraskningen

Den beryktade jurymedlemmen Simon Cowell brukar inte skräda orden i tv-succén Britain’s Got Talent. Om man inte levererar så får man minsann höra det – och därför är det kanske inte särskilt konstigt att deltagarna brukar svälja lite extra hårt när det är dags för Simon att ge sin dom.

Så när tonåringarna i a cappella-gruppen OneVoice klev upp på scenen för sin audition var de taggade till tänderna. De gjorde allt för att försöka imponera på domarna, visade upp ett imponerande samarbete – och bjöd inte minst på ett nummer med makalösa sångröster.

Publiken jublade så det dånade, de övriga jurymedlemmarna applåderade med armarna ovanför sina huvuden… men Simon, han förklarade kort och tydligt att han ”inte gillade” framträdandet.

Var det allt? Nej, då.

Simons oväntade sågning möttes omedelbart av burop och skrik från publiken. De övriga domarna svarade med chockade kommentarer som ”va?!” och ”men, kom igen” – och det var helt enkelt ingen som höll med Simon. Det här var ju bara så bra, vad hade han missat?

Men den här gången hade Simon ett ess i rockärmen. Han tystnade, drog efter andan – och utbrast ”för jag älskade det!”.

Glädje. Eufori. Nyfödda stjärnor. En berättelse som hade allt… men som inte var över.

Innan framträdandets början hade nämligen en av deltagarna i a cappella-gruppen, Jeremy, avslöjat att det kanske fanns en förälskelse bland tonåringarna. Det här hade inte juryn glömt och efter succén frågade de återigen Jeremy vad han tidigare hade menat.

Tonårskillen rusade av scenen, återvände med en tekanna och en lapp – och levererade en vacker överraskning till sin hemliga kärlek.

Titta på det klockrena framträdandet och den kärleksfulla överraskningen i klippet här under:

En audition som hade allt. Dela gärna vidare för att sprida ett leende på läpparna till alla dina vänner!