Adele börjar sjunga sin klassiker – men sek senare ser hon plötsligt detta och brister ut i gråt

Den brittiska sångerskan Adele slog igenom med dunder och brak för tio år sedan med sitt debutalbum 19. Två år senare, 2011, släpptes hennes andra studioalbum, 21, som även det blev en fullträff och utnämndes till årets album på Grammy-galan.

En av låtarna på skivan är Someone like you som är en väldigt personlig sång och handlar om ett förhållande som tagit slut. Låten blev hyllad av kritikerna och är än idag en av Adeles mest kända sånger.

Extra mäktig blir låten när den framförs live, inte bara för publiken, utan även för Adele själv. Ett tydligt bevis på detta inträffade när Adele framförde Someone like you i Royal Albert Hall i sin hemstad London år 2011. I klippet nedan har framträdandet förevigats och det är sannerligen ett riktigt gåshuds-ögonblick som inträffar en bit in i…

När Adele närmar sig refrängen ber hon nämligen publiken att hjälpa henne med refrängen, något de inte är sena med att svara upp på. Och sedan blir det en känslosam resa hela vägen fram till sångens sista ton från den sekund Adele ser hur kärleksfullt publiken behandlar hennes mäktiga sång.

Det råder ingen tvekan om att den här sången betyder minst lika mycket för Adele som för publiken. Titta själv med egna ögon här under:

Det här träffade mig rakt i hjärtat – hjälp mig gärna att sprida denna musikaliska fullträff vidare till dina vänner genom att klicka på DELA här under 🙂