Äntligen! Björn Skifs öppnar för att vara med i ”Så mycket bättre”.

Visst hade det varit häftigt med Björn Skifs i ”Så mycket bättre”? Efter att tidigare varit skeptisk till en medverkan öppnar han nu för ett deltagande nästa säsong. – Jag får ta det med min familj om jag får frågan, säger han till Expressen.  

Det blir en fortsättning av succéprogrammet ”Så mycket bättre”. En drömartist för många tittare är Björn Skifs. Den folkkäre artisten har en lång och framgångsrik karriär bakom sig och bra låtmaterial skulle knappast vara en bristvara.
När det spekulerats tidigare om Skifs medverkan i programmet, har han alltid ställt sig tveksam. Men i en intervju med Expressen öppnar han för en medverkan.
– Senaste omgången var ganska trevlig. Jag tycker fortfarande att konceptet är fantastiskt bra, att vi sjunger varandras låtar tycker jag är jättebra. Sen har jag haft lite synpunkter på det som har varit emellan, det blir lite väl privat, säger han.
”Så mycket bättre” brukar spelas in på Gotland i juni varje sommar. Vilka artister som är aktuella för kommande säsong är fortfarande inte klart. Dela gärna den här artikeln om du vill se Björn Skifs i ”Så mycket bättre”.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna