Alla blickar fastnar på gubben när han börjar dansa — men titta nu när krutgumman vänder sig om

Om en äldre människa blivit omringad av en större grupp människor hade jag troligtvis trott att det hade att göra med hälsan. Men — detta var inte fallet med Nick och Emma Nichols. Anledningen till detta är inte vad du tror.

Det här Virginia-baserade paret har varit gifta i nästan 50 år. De har dansat tillsammans ända sedan 1968, då de träffades. Tack vare att de är dans-vana var det ingen tvekan om att de skulle börja svänga sina lurviga när dj:n i det lokala köpcentrumet började spela Uptown Funk av Bruno Mars. Det syns verkligen att detta är något de kan!

Foto: Youtube

Fångades på film

Det samlades snabbt en stor grupp människor runt dansparet och alla plockade fram mobilerna för att fånga detta härliga framträdande på film. Det här är inte enda gången Nick och Emma dansar publikt. De har även senare synts dansa i publiken på konserter runt omkring Virginia. De har blivit ett viralt danspar och Nick har sagt till Independent.ie: ”Det är nästan som en tradition för oss att gå ut och dansa varje lördagskväll.”

Foto: Youtube

Chockade över responsen

Emma och Nick är helt paff över all fin respons de har fått från sina dansvideor som har blivit virala. Men tittar man på det här klippet är det inte svårt att förstå varför de har blivit såpass populära!

Det här är riktigt imponerande! Dela med någon som skulle bli glad av att se det här dansnumret.