Alla golvas av pappans raspiga röst – då tvingas en domare att be om förlåtelse

Sångtävlingar finns i alla världens hörn. Allt ifrån Idol till X Factor går att se på från Sverige till Indonesien, men i USA har The Voice blivit ett unikt inslag i tävlingsvärlden. I sångtävlingen får en person sjunga inför en ”blind” jury, som sitter vända bort från scenen. När deltagaren börjar sjunga får domarna trycka på knappen om de gillar vad de hör och den som uppträder får då välja vilken domares lag hen vill tillhöra under säsongen.
Men domarna får inte alltid som de önskar. Särskilt inte för Alicia Keys. 

När pappan Blaine Long sjunger låten ”Have a Little Faith in Me” med sin raspiga röst trycker tre av de fyra domarna nästintill direkt på sina knappar. Hela familjen finns på plats bakom scenen och det är svårt att tänka sig den nervositeten familjen känner kring om Blaine kommer få chansen att förverkliga sin dröm. När de ser att domarna tryckt på sina knappar blir de överlyckliga.

Domarna sjunger med, applåderar Longs ljuva röst och jublar ut över den guldklimp de har hittat. När Alicia Keys som sista jurymedlem till slut trycker på knappen har hon ett tufft besked att berätta för Blaine. Hon vill ha honom i sitt lag men har inte plats.

Alla domare vill ha Blaine i sitt lag, men han har ett tufft beslut framför sig.

Vilken domare tror du att Blaine väljer? Dela gärna videon och den ljuva musiken!