Andreas klockrena lösning för Håkan-konserten sprids som en löpeld.

Andreas hade planerat att se utsålda konserten med Håkan Hellström på Ullevi i sommar. En vecka innan så gick dock paret skilda vägar. Andreas vägrade dock att låta det hindra honom från att göra kvällen till något alldeles extra. Han bestämde sig för att köpa två biljetter, den ena säljer han nu privat i ett inlägg på en Facebook-sida om konserten. Bara någon timme efter att inlägget lades ut hade tusentals svenskar gillat det och det sprids nu som en löpeld i social medier. Det är inte direkt svårt att förstå varför när man läser det!

Andreas skriver:
Jag blev dumpad för en vecka sedan och jag hade tänkt överraska henne med två biljetter till håkan, kände vad fan ändå och köpte två biljetter idag och tänkte att jag säljer ena för halva priset till en skön människa (kille/tjej) som skulle kunna tänka sig ta en ett glas öl eller vin före/efter 🙂
Mvh Andreas

Jag tycker Andreas hanterar situationen på ett alldeles lysande sätt och hoppas verkligen att han finner rätt sällskap för konsert. Hjälp gärna till att sprida detta så att Andreas får chansen att uppleva den perfekta kvällen på Ullevi i sommar!

Jag blev dumpad för en vecka sedan och jag hade tänkt överraska henne med två biljetter till håkan, kände vad fan ändå…

Posted by Andreas Carlson on Saturday, October 17, 2015