Anja Pärson förbluffar hela juryn med sin häftiga jazzuppvisning i Let’s Dance

Anja Pärson har varit ett riktigt stort utropstecken i årets säsong av Let’s Dance.

I gårdagens program stod hon för en imponerande jazzshow med sin partner Calle Sterner som möttes av rungande applåder från både jury och publik – och tog paret till final.

Den före detta alpinstjärnan Anja Pärson har stått för många minnesvärda ögonblick i årets säsong av Let’s Dance. På fredagkvällen skulle de tre semifinalisterna, Pärson, Jesper Blomqvist och Ellen Bergström, genomföra två danser var. En dansstil de tidigare inte provat samt en dansstil som juryn fick välja, den andra en stil som respektive deltagare haft svårt för tidigare i programmet.

Anja fick en ny chans i american smooth, då hon var sjuk senast. Men det var jazzframträdandet som skulle ta alla med storm.

Tillsammans med danspartnern Calle Sterner stod de för ett fabulöst dansnummer innehållande både kast, piruetter och saxofonspelande. Uppträdandet blev en succé – och publiken och juryn stod upp och hyllade parets fina framträdande. 

Anja Pärson tog sig efter det till final i programmet. Där görs hon sällskap av det förre fotbollsproffset Jesper Blomqvist. 

I klippet nedan kan du uppleva Anja Pärsons häftiga jazzuppträdande en gång till. Vilken fantastisk dansare hon är!

Vem tror du vinner Let’s Dance? Tveka inte på att dela artikeln med dina vänner så de också får chansen att se Anja Pärsons häftiga jazzdans!