Arga resenärer väntar på det försenade flyget att lyfta – då ingriper 4 äldre män och förgyller allas dag

Flygplatser är i regel ganska tråkiga. Varenda gång jag är på en flygplats vill jag helst bara att tiden ska gå, så att jag får komma iväg så snabbt som möjligt. Jag tror många av er känner igen sig i detta, och därför också kan känna stor frustration när det blir förseningar. En som är väl medveten vad förseningar kan göra med passagerarna är flygvärdinnan Kari Mann.

Så, när en av hennes flygningar blev försenade, och resenärerna började grymta, fann hon lösningen i ett par äldre herrar.

Passagerarna hade boardat, resan var på väg att inledas, allt var klart för start – då blev det irriterat när ingenting hände. För flyget blev försenat och passagerna fick otåligt vänta på klartecken. Men fyra äldre män, som till vardags bildar en sånggrupp, räddade dagen. Ja, man kan nog säga att de förgyllde väntan på att flyget skulle lyfta.

Kolla in när de tar ton i klippet här nedanför.

Så fort de äldre männen började sjunga åkte kamerorna upp och alla resenärer gladdes åt initiativet. Flygvärdinnan Kari publicerade sin inspelning från flygningen och i skrivande stund har den nästan sju miljoner visningar.

Nu tycker jag vi delar vidare de äldre männens härliga initiativ så att fler får ta del av deras uppvisning. Om en delning kan värma någons hjärta, så är det värt det.