Arvingarna-Caspers livsvändning med frun – efter alla år

Arvingarnas basist Casper Janebrink skulle aldrig lämna sitt Partille i Göteborg – stället där han är uppvuxen.

Men helt plötsligt köpte han och frun en villa i Floda, och vändningen i dag är total.

Det är i ett nybyggt område i Floda som dansbandsmusikern Casper Janebrink och hustrun Helena har köpt sitt nyrenoverade hus. Från att ha bort i Partille i alla herrans år. Vilken vändning det måste ha varit för Casper som bott i Partille hela sitt liv.

”Skulle bara titta” – en gammal go skröna

Men det var aldrig tänkt att bli så, inte för Casper Janebrink i alla fall. Han berättar för Expressen Leva&Bo att de ”bara skulle titta på huset”:

– Jag är ju en riktig partillianare och tänkte aldrig flytta därifrån. Av en händelse visade min måg ett hus i Floda på en iPad i somras. När vi åkte hem sa min fru: ”Kan vi inte bara titta på huset som är till salu?”, ”Det kan vi väl, men vi ska inte flytta”, sa jag.

Förälskelsen – vändningen blev total

Men så blev det och familjen har förälskat sig i huset på senare dagar. De flyttade in sommaren 2017.

– När bud­givningen drog i gång gick det  fort. När vi vann den fick jag nästan en chock. Jag hade flyttat från mitt barndomshem, där jag vuxit upp och renoverat och renoverat. När jag väl rensat ut det gamla huset kändes det skönt att komma in i ett nytt, säger Casper Janebrink till Expressen Leva&Bo.

Rätt så nöjd ändå

Inte kunde man tro att den inbrutna partille-bon skulle lämna sitt älskade Partille. Men frun som blev så förälskad i det nya huset, lyckades få med sig hela familjen på nya äventyr. Och Casper Janebrink verkar rätt så nöjd över rummen, enligt Expressen Leva&Bo.

Har ju fått sig ett favoritrum

Och favoritrummet i den nya villan? Musikrummet så klart.

– Jag gillar mitt musikrum. Där inreder jag precis som jag vill med mina basar, gamla minnen och grejer från Arvingarnas år. Det kan vara ett par skor som jag har sparat. Det är som att komma in i en studio slash museum, säger Casper Janebrink till Expressen Leva&Bo.

Sprid gärna detta vidare för att önska Casper och Helena ett långt och lyckligt liv i sitt nya fina hus!