Autistisk 10-åring står helt ensam i gallerian: Plötsligt brister han ut i sång och förvandlar alla till statyer

10-årige Calum Courtney älskar att sjunga så fort han får chansen. Trots att han är autistisk har det aldrig stoppat honom från att uppträda inför vänner och bekanta.

Det förklarar 10-åringens allra senaste scen: En galleria mitt i julruschen. Tack vare pojkens pappa, som filmade ögonblicket, kan nu hela världen ta del av sonens oerhörda talang.

På bara några dagar har en halv miljon människor kikat på det fantastiska ögonblicket när 10-årige Calum gjorde galleriagolvet, mitt i julruschen, till sin alldeles egna scen.

I videon får vi se hur Callum står där i gallerian samtidigt som människor runtomkring plockar på sig varor och julklappar. Men bara sekunder senare öppnar han munnen – och ingen kan undgå att ta sig en titt på vem som tar sig an Smokey Robinsons 60-talsklassiker på ett sådant briljant sätt.

Titta och njut här nedanför. Jag lovar att det kommer ge dig gåshud.

Fantastiskt. Jag hoppas verkligen att Calums föräldrar spricker av stolthet över deras 10-årige pojke, som tar sig an denna vackra låten på absolut bästa sätt.

Nu tycker jag vi alla gör den här modiga pojken en tjänst och trycker på dela-knappen, så att han får den uppmärksamhet han förtjänar. En sådan röst och talang ska inte gå obemärkt förbi!