Autistiske pojken får se favoritbandet live. Nu rör hans reaktion miljoner till tårar.

Coldplay är ett av mina favortiband, deras låt ”Speed of Sound” är nog en av mina favortilåtar och jag måste säga att jag aldrig tröttnar på den. Jag har länge drömt om att se dem live, än så länge har det inte blivit av men jag hoppas att jag får möjligheten någon dag. Den här autistiske pojken är också ett stort fan av det brittiska bandet. Coldplay är hans stora idoler och nyligen fick han för första gången se dem live i Mexico City tillsammans med sin pappa Luis Vazquez.

Pojken var mycket förväntansfull på att få se och höra sina stora idoler. Och när de börjar spela låten ”Fix You” svämmar pojkens känslor över. Han gråter, skrattar, dansar samtidigt som han kramar om sin pappa.

Pappa Luis Vazquez blir också mycket tagen av stunden. Det syns på honom vilket speciellt ögonblick det här är. Jag blir så berörd när jag ser detta att jag känner hur mina tårar rinner. Det här träffar mig rakt i hjärat och är helt underbart att se. Jag har inte sett sådan genuin glädje på länge.

Pappa Luis la videon på Youtube den 19 april och den har nästan redan 2 miljoner visningar. ”Något som jag och min fru bestämde oss för att dela med världen”, skrev pappan intill videon.

Videon nådde även Coldplay som själva har lagt upp den på sin hemsidan. De skriver:
”Det här gör att allt är värt det. Hej till Luis och din underbara son! Kärlek. skriver Daily Mail.

Videon på Youtube har fått många fina kommentarer och många som själva har autism tackar pappan för att dela med sig av det här fina ögonblicket. En person skriver bland annat:
”Jag måste säga att detta är det jag säger till mig själv och till andra som har autism. Du är inte autism, du är fortfarande dig själv. Se det från den ljusa sidan. Jag kan göra mycket saker med mitt handikapp”.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna