Avicii lägger av med musiken. Tack för allt!

Svenske världsartisten Tim Bergling, mera känd som Avicii, slutar helt med musiken efter hans just nu pågående turné. I ett öppet brev på Facebook skriver 26-åringen om beslutet. ”För två veckor sedan tog jag mig tiden att köra genom USA med mina vänner och mitt team bara för att se och tänka på saker på ett nytt sätt. Det hjälpte mig verkligen att förstå att jag måste göra en förändring jag funderat på en tid”, skriver han bland annat.

Svenske dj:n Tim Avicii Bergling blev världsberömd 2011 med låten ”Levels” som blev en stor hit över hela världen. Sedan dess har du garanterat hört låtar som ”Hey, brother” och ”Wake me up” spelas på radion. Med succé på succé har han blivit en världens mest framgångsrikaste musiker och mest kända svenskar inom musikbranschen.

avicci

Men nu, endast 26 år gammal, meddelar han alltså att det är över. Han vill ha mer fritid och leva ett annat liv.

”Mina val och min karriär har aldrig drivits av materiella saker, även om jag är tacksam för alla möjligheter och den bekvämligheter min succé har gett mig. Jag vet att jag är välsignad som har möjlighet att resa världen runt och uppträda, men jag har för lite tid till ett liv som en vanlig person bakom artisten”, skriver han i avskedsbrevet på Facebook.

Här kan du läsa inlägget i sin helhet.

Hello world,Thank you for letting me fulfil so many of my dreams. I will be forever grateful to have experienced and…

Publicerat av Avicii den 29 mars 2016

Vi får tacka för allt du gjort för Sverige, Tim! Och hoppas att du kan hitta rätt i ditt nya liv.