Bandet står och spelar på gatan. Då kliver världsstjärnan in och gör så här. Du är så fantastisk!

Det är inte varje dag en av våra mest folkkära artister ställer sig på gatan och framför en spontankonsert. Personerna som just då befann sig på Lilla Torg i Malmö måste ha blivit väldigt förvånade och glada när Måns Zelmerlöw plötsligt började spela! Det hela blir ännu mer fantastiskt när det visar sig att popstjärnan Sabina Ddumba gör precis samma sak, fast på Götgatan i Stockholm. Vilket otroligt fint initiativ för alla som kanske inte har råd att betala för en konsert, musik ska väl vara för alla, eller hur?

Jag har alltid gillat vår egen schlagerhjälte Måns Zelmerlöw och jag tror att Sabina Ddumba kan bli nästa stora stjärna, så när jag nu får höra att det går att uppleva deras musik live och digitalt på samma gång blir jag hur glad som helst! Det här var alltså inte en engångsföreteelse, utan en helt unik musiksatsning från Stage 3. Via artisternas sociala medier och stage3.se kan publiken följa livespelningar och även påverka innehållet och hur livespelningarna tar form.

Jag tycker att det låter som en helt strålande idé! Och så här säger Gina Azaric, marknadschef för 3 konsument:
– Tekniken för att dela och uppleva tillsammans finns och utvecklas hela tiden, men det blir meningslöst utan bra innehåll. Vi vill släppa musiken fri och skapa något som människor sen kan dela och uppleva tillsammans.

Genom Stage 3 kan nu vem som helst önska var Måns Zelmerlöw ska spela nästa gång. Här sätter väl bara fantasin gränserna…

Nu släpps musiken fri – läs mer här om konceptet Stage 3 här!

Vill du se hela Måns Zelmerlöfs konsert i Malmö? Eller kanske Sabina Ddumbas på Götgatan i Stockholm? Gå in här och navigera dig in på deras sidor så hittar du dem!