Berghagen inleder allsång – vänder sig om och tappar allt när oväntade gästen dundrar in

Något av det bästa jag vet med sommaren är att titta på alla härliga musikprogram på min tv. Mina favoriter är definitivt Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg eftersom det är så många underbara artister som uppträder där. Även om jag tycker det är spännande när internationella artister uppträder så tycker jag bäst om när våra svenska stjärnor bjuder på en riktig show.

Det är precis vad som händer i det här klippet med två av mina absoluta favoriter: Björn Skifs och Lasse Berghagen!

Allsången blir inte mycket bättre än så här.

Det finns många härliga ledare av Allsång på Skansen men min favorit är verkligen Lasse Berghagen. Han har en sån varm utstrålning och en glädje som skiner rakt genom tv-rutan. Det är inte många som kan snudda vid hans storhet men i det här klippet gör en annan av mina favoriter honom sällskap, nämligen Björn Skifs.

Det är verkligen två giganter på samma scen – och de har verkligen ett härligt samspel när de kör igenom några av de bästa svenska klassikerna vi har.

Man hör verkligen publikens jubel när de plötsligt ser vem det är som kommer in på scenen för att sjunga ihop med Lasse Berghagen. Jag älskar verkligen också hur publiken fylls av energi mot slutet när Björn Skifs tar ton i en av sina mest uppskattade låtar. Jag garanterar att du kommer känna samma sak.

Dela om du också älskade detta klassiska ögonblick från Skansen! Dessa två giganter förtjänar att återupptäckas om och om igen. Av både yngre och äldre musikälskare.