Bert Karlsson fnyser åt 10-åringen, då avslöjar hon låtvalet och sjunger sig in i svenska folkets hjärtan

Ibland känns det bara som det står skrivet i stjärnorna att vissa människor kommer att lyckas. De har helt enkelt hela paketet: en sällan skådad råtalang, en karisma som går rakt genom rutan och en personlighet som kan fylla ett helt rum.

Ett sådant exempel är Zara Larsson. Blott 10 år gammal stövlade hon in till TV4-programmet Talang, där hon möttes av jurymedlemmen Bert Karlsson som fnös ”Det var en liten kaxig dam som kom här”.

Men Zara Larsson visste precis vad hon gjorde. Snart började hon sjunga på Whitney Houstons gamla dänga ”The Greatest Love of All” – och det dröjde inte många sekunder innan man anade att hon hade något utöver det vanliga.

Med sin makalösa röst och starka utstrålning vann hon hela svenska folkets hjärtan, och efter den brädningen gick hon faktiskt vidare och vann hela rasket. Hur karriären har artat sig efter det vet vi alla – men än i dag ger det gåshud över hela kroppen att gå tillbaka till det där ögonblicket då allt började.

Lyssna och njut av detta underbara guldkorn!

Man bara ryser ju. Redan som 10-åring gjorde Zara Larsson alltså klart för svenska folket att hon skulle bli något stort – och nu i dag är hon i full fart med att erövra hela världen

Dela vidare om du tycker att fler borde få upptäcka detta guldkorn och bjudas på ordentligt med gåshud!