Bert Karlsson rörs till tårar – om och om igen – när 38-åringen avslöjar sin stora hemlighet

Ibland händer det att man är med om upplevelser som är så starka att man inte bara reagerar psykiskt, utan även kroppen blir berörd och reagerar impulsivt. Det här klippet är just ett sådant och jag hade faktiskt inte sett det förut.

Det är från 2010 och tv-programmet Talang. Upp på scenen kliver en 38-årig man och berättar att han är en tenor från Norge och sedan blir ingenting sig likt…

Mannen heter Stephen Hansen och det här var faktiskt inte första gången han stod på scenen framför en publik. Han hade gjort en hel del frilansuppträdanden tidigare, i såväl sitt hemland Norge som i Sverige, men aldrig fått något riktigt genombrott. För juryn avslöjar han att hans stora dröm i livet är att få göra en världsturné och slippa traggla sig fram med småjobb här och där.

Men även om han stått på en scen tidigare var det inte många i lokalen som var beredda på det som komma skulle när Stephen drog igång sitt framträdande och avslöjade en hemlighet inte många var redo för – en röst i absolut världsklass.

Hela juryn blir tagen på sängen, men allra mest berörd blir utan tvekan Bert Karlsson som inte kan hålla tårarna tillbaka under Stephens magiska uppträdande. 

Se och njut i spelaren här under av en röst som i alla fall gav mig gåshud över hela kroppen.

Glöm inte att dela om du gillade Stepens sång lika mycket som jag!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna