Björn Skifs identitet har blivit kapad på nätet. Nu varnar han för bedragaren.

Jag blev riktigt förbannad när jag läste det här.  Varför gör man något sånt? Vad är det för sjuka böjelser som för att man vill låtsas vara någon annan? Det är alltså någon pajsare som utger sig för att vara Björn Skifs på Twitter. Kontot har över 1000 följare och skriver om lite ditten och datten. Nu har Björn Skifs team gått ut och varnat för bedragaren på sin Facebooksida.    

Varningen från Björn Skifs:

”Hej! Vi vill informera om att Björn Skifs INTE har börjat med twitter. Det är någon för oss okänd person som utger sig för att vara Björn.
Det är alltså inte Björn som skriver.
Team Skifs”

Hyllade Jill Johnson

Det var när bedragaren hyllade att Jill Johnson ska vara med i Så mycket bättre som Aftonbladet anade ugglor i mossen och ringde upp Skifs för att fråga hur det ligger till.

– Jag vet inget om det där kontot. Det är i alla fall inte jag, så det känns obehagligt. Jag vet inte vad personen hittar på, säger han till tidningen.

Nu ska Skifs försöka ta reda på vem bedragaren är.

– Det är alltid obehagligt när man inte har koll på sådana saker. Även om det inte har varit obehagligheter än så är det ändå obehagligt. Folk som inte står för vilka de är, det är inte roligt, säger han till Aftonbladet.

Skifs passade också på att förklara att nog också tyckte att det var roligt att Jill Johnson skulle vara med i Så mycket bättre.

Jag hoppas att de kan gå till botten med det här innan den här bedragaren gör något som kan skada Björn.

Dela gärna den här artikeln vidare så ingen mer blir lurad!