Björn om relationen till Agnetha: ”En vän som jag har två fantastiska barn med”

Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus utgjorde ena hälften av ABBA; Sveriges mest framgångsrika musikkonstellation genom tiderna. Men Björn och Agnetha var inte bara kollegor, de var också ett par. Tillsammans fick de barnen Christian och Linda. Paret gick dock skilda vägar 1979. Trots att kärleken tog slut är de fortfarande goda vänner, som nu också har gemensamma barnbarn.

– Agnetha är en vän och någon som jag en gång älskade och som jag har två fantastiska barn med, säger Björn enligt Expressen.

Det är i det brittiska programmet ”Julhyllning till Abba” som Björn Ulvaeus pratar om sin nuvarande relation till Agnetha Fältskog, skriver Expressen. Han berättar om hur de ses med jämna mellanrum och i dag har en god relation som vänner. En naturlig och kärleksfull relation, då de har både barn och barnbarn tillsammans.

– Vi har barnbarn tillsammans – ett gäng på fyra stycken – så vi ses ganska ofta i sådana sammanhang. Jul och födelsedagar och sådant, säger Björn i programmet.

abbas
Wikimedia

Men det är inte bara Björn och Agnetha som ses från det som en gång var ABBA. Bland annat så arbetar den forna supergruppen med projektet ”Virtual ABBA”.

– Vi fortsätter att ses. Vi sågs för inte alls längesedan. Det är bara en månad sedan vi träffades vi träffades alla fyra, säger Ulvaeus.

© Tsugufumi Matsumoto/AP/TT

Det är fint att se att våra hjältar från förr fortfarande är vänner, och fortfarande ses. Kanske kan de någon gång i framtiden återförenas på scenen för en sista spelning? Det hade varit magiskt. Gilla och dela om du håller med!