Björn Skifs avslöjar: Så lyckades Pernilla lura mig till hyllningen på Skansen

Björn Skifs var på plats på gårdagskvällens ”Allsång på Skansen”. Då hyllades han av flera artister som framförde några av hans mest kända låtar – och hade svårt att hålla tårarna borta. Efter sändningen avslöjade Björn att det var hans fru Pernilla som jobbade hårt för att paret skulle gå på Skansen – så att hyllningen kunde bli av.

Bland artisterna som hyllade Skifs fanns bland annat Mando Diaos sångare Björn Dixgård, och tillsammans med flera andra framfördes bland annat ”Michelangelo” och ”Håll mitt hjärta”. Publiken var inte sen att sjunga med – och Skifs hyllades med stående ovationer.

Bildkälla: Skärmdump/SVT

Men det krävdes ett hårt arbete från Pernilla Skifs för att hyllningen skulle bli av. För Expressen berättar Skifs om hur frun låg på för att paret skulle gå till Skansen.

– Jag hade tänkt komma och titta på allsången någon gång, men nu sa Pernilla att ”nu måste du komma”. Hon sa att ”vi hitta på något”. Men jag visste ju inte vad det skulle bli, säger Björn till Expressen.

Pernilla själv säger att hon hela tiden hemlighöll planerna som SVT hade, och anledningen till att hon låg på för att de skulle gå på Allsången.

– Jag ordnade så att vi säkert skulle vara här. Det var ju viktigt för dem att Björn var på plats, så  jag sa till honom att ”vi borde gå på allsången”, säger Pernilla till Expressen.

Och hyllningen till en av våra största artister genom tiderna blev onekligen fantastisk. Den träffade Björn rakt i hjärtat – och han fällde till och med en liten tår. Återupplev hyllningen här nedanför. Den går verkligen att kolla på hur många gånger som helst.

Du är bäst, Björn! Gilla och dela för att hylla en av våra största artister genom tiderna.