Björn Skifs i tårar efter hustrun Pernillas vackra överraskning

När Björn Skifs fyllde 70 år firades det med pompa och ståt.

Nu berättar hustrun Pernilla Skifs om hur hon överraskade sin make – och om den vackra reaktionen.

– Då kom det lite tårar, säger hon till Expressen.

I mitten av april firade den folkkäre artisten Björn Skifs 70 år. Men för frun Pernilla var det inte tal om någon litet firande för den närmsta familjen. I hemlighet hade hon planerat, inte bara en utan två överraskingsfester för sin make.

Under säsongsavslutningen på Göta Lejon i Stockholm, där Skifs varit en längre tid, firades han av sina kollegor. Men då hade Pernilla ordnat en överraskning där gäster som varit med i föreställningen tidigare fanns på plats. Björn Skifs blev rejält överraskad – och känslosam.

– När han överraskades av alla, då kom det lite tårar, berättar Pernilla Skifs för Expressen.

Pernilla vill inte berätta vad hon själv gav sin make Björn i födelsedagspresent på den jämna födelsedagen. Men då många personer inte fick plats på den första överraskningsfesten beslutade hon sig för att ordna ytterligare en fest för födelsedagsbarnet.

Förra sommaren jobbade både Björn och Pernilla och fick knappt någon tid för varandra. Det ska bli ändring på i år.

– Vi har lite jobb med olika saker som vi betar av innan sommaren, för vi tänkte vara lediga i sommar. Förra sommaren jobbade vi så mycket, så nu tar vi igen det, säger hon till Expressen.

Foto: Leif R Jansson / TT Nyhetsbyrån

Stort grattis i efterskott Björn! Dela gärna artikeln vidare för att hylla Björn Skifs som den fantastiska artist han är.