Björn Skifs rädsla inför att delta i Så mycket bättre

Björn Skifs är en av våra mest älskade artister genom tiderna. 

Därför har han flera gånger fått frågan om att vara med i TV4-succén Så mycket bättre – men hela tiden sagt nej tack. 

Nu avslöjar han varför i podcasten Nemo möter en vän

– Jag tycker att den grejen är härlig, det är toppen. Det är jättebra gjort i många fall. Bandet där måste ju hyllas, säger han i podcasten ”Nemo möter en vän” skriver Aftonbladet.

I podden berättar han att han inte enbart är positiv till programmet – och att han själv blivit tillfrågad flera gånger. 

Men att han varje gång sagt nej. 

– När programmet till stor del ändå ska bestå utav att man ska vända ut och in på sig själv och berätta om sitt elände, och gärna ha någonting riktigt tragiskt att berätta eller något problem eller sådär, då tappar jag intresset helt alltså, säger Björn Skifs. 

Och fortsätter: 

– Men det måste vara upp till var och en om man vill delta i det där. Och det har jag sagt flera gånger, att nej, så länge det är så, så får det vara, säger han.

Samtidigt lämnar han en dörr på glänt för framtiden. Kanske får vi ändå se Björn i TV4-programmet i framtiden? 

– Det känns inte så nu, jag ska aldrig säga aldrig. Det är möjligt att de tonar ner det där litegrann. Jag kanske är överkänslig mot det där, säger Björn Skifs i podden.

Jag hoppas verkligen vi får se Björn Skifs i tv snart igen! Dela om du också vill se mer av Björn i olika tv-sammanhang.

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna