Björn Skifs sjunger Garfunkels klassiker – men titta nu vem som smyger fram ur skuggorna

1986 var första året den hejdundrande konsertturnén ”Badrock” under ledning av Björn Skifs drog igång. Turnén blev ett tydligt sommartecken och arrangerades varje år fram till och med 1992.

Bland artisterna som deltog på turnén under åren finns bland annat Marie Fredriksson, Per Gessle, Mats Ronander, Anders Berglund, Lena Philipsson och Sanne Salomonsen.

Turnén inleddes och avslutades varje år vid Slottsruinen i Borgholm på Öland och lockade tusentals svenska semesterfirare och turnén måste klassas som en riktigt svensk klassiker.

Många fina framförande levererades under turnén, men en av mina favoriter är den här duetten från slutet av 1980-talet.

Det är konsertturnéns upphovsman Björn Skifs som kliver fram på scenen för att ge sig på en tolkning av Art Garfunkels superhit ”Bright Eyes” från 1979.

Levererar en fenomenal duett

Björn inleder tolkningen storslaget men efter bara några sekunder visar det sig att han inte är ensam på scenen. Ur skuggorna smyger nämligen en ung Tommy Nilsson fram och förvandlar showen till en duett av absolut högsta klass.

De här båda sångarna visar verkligen hur en slipsten ska dras när de till publikens stora jubel levererar en högklassig tolkning på samma nivå som originalet. Se och njut i spelaren här under!

Björn Skifs klarar verkligen av allt, hjälp till att dela detta underbara klipp för att visa hans storhet!