Björn Skifs sjunger klassikern – titta nu vem som smyger upp bakom hans rygg

Under slutet av 80- och början av 90-talet ledde Björn Skifs Badrock. En årlig konsertturné, sprängfylld av svenska stjärnor, som drog runt på olika semesterorter under sommaren och bjöd på högklassig underhållning.

Förutom Björn Skifs medverkade bland annat Marie Fredriksson, Lisa Nilsson, Mats Ronander och Peter Lundblad på turnén som varje år började och avslutades i Slottsruinen i Borgholm på Öland och lockade tusentals svenska semesterfirare.

Förra sommaren gjorde Badrock bejublad comeback, 30 år sedan starten, men ett av de starkaste ögonblicken kom betydligt tidigare än så.

I det här klippet, från 80-talets slut, bjuder Björn Skifs på en mycket vacker version av Art Garfunkels ballad ”Bright Eyes”. Det är mörkt, varmt och riktigt god stämning på och framför scenen. Något som ska komma att bli ännu bättre bara sekunder in i framfärandet.

Bredvid Björn Skifs dyker nämligen en lång, hårfager figur upp och tar låten till nya nivåer med sin karaktäristiska stämma – nämligen självaste Tommy Nilsson.

Rösten är magisk och under den här perioden var han i sitt esse. Se det här och upplev svensk somar när den är som bäst!

Jösses, så bra. Dela vidare om du också njöt av det här framträdandet från två av våra största!