Björn Ulvaeus stora ånger – efter orden om Agnetha inför alla: ”Idiotiskt…”

Björn Ulvaeus och Agnetha Fältskog var ett världens mest omskrivna kärlekspar.

Nu ångrar sig ABBA-Björn för saker han sagt om sin tidigare hustru.

– Så skulle jag aldrig ha sagt i dag. Vi betedde oss så jävla generande idiotiskt dumt, säger han i en intervju med SvD.

Björn Ulvaeus bildade tillsammans med Agnetha Fältskog, Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad supergruppen ABBA. Bandet toppade listor världen under 70- och 80-talet.

ABBA nådde inte bara musikaliska framgångar. De hittade även kärleken. Benny Andersson och Anni-Frid gifte sig 1978, ett äktenskap som höll i tre år. Även kollegorna Björn och Agnetha fann varandra. Paret var gifta 1971-1979.

Efter alla år som gott har Björn fått tid att reflektera över sitt beteende, och hans förhållningssätt, särskilt med tanke på metoo-hösten 2017. Och det finns saker han i dag ångrar att han sagt.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix / TT /

Björn Ulvaeus om ABBA-spelningen: ”Så skulle jag aldrig ha sagt idag”

I en intervju med SvD tas den legendariska ABBA-konserten på Wembley 1979 upp, vilket också nämns i boken ”Kvinnorna som formade pophistorien”, skriven av Anna-Charlotta Gunnarsson. Benny Andersson presenterade då bandkollegan Agnetha som ”Björn’s old friend Agnetha, the little blond girl”, skriver Expressen.

Björn kallade henne sedan för ”a good old friend of mine… the blonde one”.

Ulvaeus ångrar i dag orden.

– Så skulle jag aldrig ha sagt i dag. Vi betedde oss så jävla generande idiotiskt dumt. Man fattar det inte, men… så är det. Man växer, man förändras, säger han till SvD, enligt Expressen.

Så här såg de ut när Agnetha Fältskog och Björn Ulvaeus precis hade blivit föräldrar till lilla Linda. Foto: Svenskt Pressfoto/Scanpix

Så är Björn och Agnethas relation i dag

Agnetha och Björn har två barn tillsammans, Linda och Christian. Linda, som i dag är 46 år, har inte följt sina föräldrars fotspår vad gäller musiken. I stället har hon blivit skådespelare.

Linda har varit röst i filmen ”Lego-filmen” och även medverkat i ett avsnitt i ”Playa del sol”. Just nu är hon aktuell med filmen ”Quick”, där hon spelar chefspsykologen Birgitta Ståhle.

Vad gäller föräldrarnas relation är den bra.

– Vi har barnbarn tillsammans – ett gäng på fyra stycken – så vi ses ganska ofta i sådana sammanhang. Jul och födelsedagar och sådant, säger Björn Ulvaeus, om relationen till Agnetha Fältskog, enligt Expressen.

Det är stort att kunna erkänna ens fel och brister Björn!

Vad tycker du om det här? Dela för att säga din åsikt.