2 främlingar kan inte begripa att pojken snart ska våga spela detta på pianot

Bohemian Rhapsody‘ var en låt som omedelbart stack ut.

För den stora skara rockfans som lärt sig att älska ett visst ”sound” från Queen, fick det här mästerverket dem att tappa hakan fullkomligt.

Fyra decennier efter att låten släpptes, har fortfarande inget kommit i närheten av briljansen i denna opera/ballad/hårdrockssång.

Även för de mest talangfulla av musiker, kan blotta tanken på att tolka denna legendariska låt vara skrämmande. Men den här 12-åringen har inga som helst farhågor när han slår sig ner vid ett piano på stan.

Han tänker inte bara spela en av de mest ikoniska sångerna i modern tid, han ska också göra det på en fullsmockad gata i London rakt framför ögonen på massa främlingar.

YouTube

Cole Lam spelar inte bara piano, utan också gitarr och klarinett.

Han skriver låtar, sjunger och komponerar musik – och har en YouTube-kanal med 120 000 följare.

Så när han tar plats vid ett piano på centralstationen London St Pancras, och folksamlingen hörde de första tonerna, vet de vad som är på gång.

Två män stannar till och med för att dubbelkolla om han verkligen tänker spela solot i Bohemian Rhapsody – till vilket han svarar med en nonchalant nickning.

YouTube

När Cole börjar spela blir folksamlingen snabbt större. Den annars hektiska tågstationen har säkert aldrig varit så tyst som när publikskaran står förtrollade av pojkens talang.

Han ger till och med låten sin egen touch i vissa sektioner, något som bara gör en kraftfull låt ännu häftigare.

När han spelar de sista tonerna bryter publiken ut i stora applåder. Det blygsamma musikaliska geniet ställer sig upp med ryggen mot publiken och tittar in i kameran som spelar in honom.

Han spelar uppenbarligen inte för berömmet – den här pojken lever för att spela musik!

Tryck igång klippet själv här nedan och förbered dig på att bli hänförd.

Pojken måste ha gjort dagen så mycket bättre för de stressade resenärerna, med sin fantastiska tolkning. Vilket privilegium att få se detta live!

Dela den här artikeln så att andra får upp ögonen för det här musikaliska geniet. Jag kan knappt bärga mig för att få se hans nästa stordåd!