Bonden bjuder på sig själv och får tummen upp av hela nätet

Det ser ut som en helt vanlig arbetsdag. Bonden Jay Lavery står i ladan, endast omgiven av sina getter, och sopar bort lite hö med en kvast.

Men plötsligt händer något. Jay börjar skaka på höfterna, rör fötterna i allt snabbare takt och slänger kvasten på golvet – och snart står han där och bjuder på ett fullfjädrat dansnummer medan musiken dånar från högtalarna.

Som tur är bestämde sig Jay i efterhand för att ladda upp klippet på sin Facebook-sida. Där beskriver han hur dansen inte bara är ett sätt att hålla sig varm i ladan, utan också en medicin mot de ryggsmärtor som har plågat honom i 15 år.

”Jag hoppas att detta kan inspirera någon att fortsätta röra sig trots smärta och jag hoppas att det ger er ett leende på läpparna”, skriver han.

Ja, visst kan vi konstatera att dansnumret har skänkt stor glädje. Klippet har på två veckor fått 85 000 reaktioner, knappt 70 000 delningar och 20 000 kommentarer – och det är bara så härligt att se hur Jay lever ut, bjuder på sig själv och har roligt.

Det är ju trots allt det livet går ut på.

Vilken underbar video, snacka om att bjuda på sig själv. Dela vidare till dina vänner så de också kan få ett leende på läpparna!