Brolle vågar sig på det omöjliga: Sek senare erövrar han klassikern och får alla att gapa

Redan när han upptäcktes i talangjakten ”Popstars” 2001 stod det klart att Kjell Wallmark, mer känd som Brolle, hade någonting alldeles unikt. Bodenkillen fångade omedelbart svenskarnas hjärtan – och redan året därpå hade han nominerats till såväl Grammisar som Rockbjörnen.

Sedan dess har karriären kantats av framgångar. Med sin mäktiga röst har Brolle visat sig kapabel till det mesta, vilket vi om inte annat har fått se prov på i SVT-klassikern ”Så ska det låta” flertalet gånger.

Ett sådant exempel var 2008, då Brolle under ett avsnitt tävlade i lag med Linda Bengtzing och pianisten Putte Nelsson.

Mitt i programmet tog Bodenkillen ett minst sagt modigt beslut. Han valde en låt Johnny Cash, countrylegendaren som med sin djupa och distinkta röst är näst intill omöjlig att tolka.

Men Brolle gjorde inte bort sig. Tvärtom fick han snabbt hela studion att gunga med sin riviga version av klassikern ”Ring of fire”. Och att han har en häftig röst, det kan nog de flesta skriva under på!

Lyssna och gunga med till Brolles underbara röst i spelaren här under:

Vilken röst den här mannen har, man bara ryser ju! Dela vidare om du också älskar Brolle och tycker att fler borde upptäcka hans storhet.