Bruden dansar med pappa – då snurrar han runt henne och säger ”titta på scenen”

På bröllopsfester brukar det allt som oftast dyka upp oväntade överraskningar som träffar mitt i prick.

Det kan vara en unik dans, någon galen bröllopspresent eller varför inte en högst oväntad gäst – som när pappan Dave ordnade med en alldeles speciell överraskning till sin dotter Lisas bröllop i april 2016.

Dave hade i allra största hemlighet bestämt sig för att överraska sin dotter med en särskild gäst på bröllopet – och det skulle komma att avslöjas under den traditionsenliga far- och dotterdansen efter vigseln. Sagt och gjort! 

Lisa, som älskar countrymusik, valde ut låten ”My Little Girl” av superstjärnan Tim McGraw och snart började hon dansa med sin pappa medan musiken dånade ur högtalarna.

Vad hon inte noterade var att Dave hela tiden höll hennes rygg mot scenen, så under tiden de dansade smög sig den hemliga gästen upp.

Plötsligt sa pappa Dave till Lisa att hon skulle vända sig om och titta mot scenen… och vem tror ni stod där, om inte självaste favoritsångaren Tim McGraw!

Lisas reaktion är verkligen oslagbar och man ser hur svårt hon har att ta in chocken av att största idolen sjunger på just hennes bröllop. Vilken underbar glädje!

Vilken underbar gest av pappan. Dela om du också blev träffad rakt i hjärtat!