Sagolik bröllopssång: I Can't Help Falling in Love av Elvis Presley
Elvis bröllop sång

Brudgummen sjunger Elvis när bruden går till altaret – plötsligt hörs en kuslig röst och gästerna stelnar

Bröllop är inget annat än kärlek och glädje. Det är då som två blir till en – i nöd och lust tills döden skiljer dem åt. Samtidigt som två olika släkter blir sammankopplade, lovar två personer varandra evig kärlek. Och det finns väl inte något som är mycket finare än just det?

När Mark ställde den där frågan till flickvännen Jackie – och fick ett JA till svar – visste han precis hur han ville välkomna henne till altaret när det väl skulle bli tags för bröllopsklockorna att ringa. Mark tycker om att sjunga och har en bra röst. Han ville inte bara ha någon bakgrundsmusik med piano eller annat när hans brud skulle gå till altaret, ledd av sin son, för att möta honom och byta ringar.

Han ville göra något annorlunda – något personligt.

Men även om hans planer var intressanta och spännande kunde han då inte ana att hans agerande snart skulle få tusentals reaktioner på internet.

Foto: Youtube

Här kan man se hur Mark ska ta ton när det är dags för Jackie att komma in i lokalen. Och det dröjer inte lång tid in i låten innan bröllopsgästerna förstår att det är någonting mycket speciellt de ska få vara med om. Det ligger nämligen till som så att Mark har en väldigt speciell röst. Han är kusligt lik The King och det går nästan att se hur det går rysningar längs ryggraden på gästerna när han tar i och sjunger ”I Can’t Help Falling in Love” av Elvis Presley.

Sjunger Elvis klassiker på bröllopet

Mark tar verkligen i men man kan också se och höra att han är så väldigt trygg i sin röst. Han har samma typ av pondus, som Elvis!

Foto: Youtube

Visst, ingen gör låten som kungen själv, men Mark gör den i alla fall på ett värdigt och väldigt likt sätt.

Titta nu på videoklippet där Mark till slut möts av sin brud som leds till altaret av sonen.

Vi önskar familjen all lycka i framtiden. Tack Mark, för en fantastiskt fin sånginsats! Dela gärna videon vidare om du också tycker Marks Elvis-tolkning är sagolik!