Butiksägaren stoppade pojken efter några sekunder — men senare tappar han bokstavligen hakan

Det är riktigt häftigt när unga talanger kommer fram på de mest otänkbara ställen. Brendan MacFarlane var bara 12-13 år vid detta tillfälle då han och hans far besökte en gitarr-affär. Det dröjer inte många sekunder innan ägaren tappar hakan. Det visade sig att det bor en riktig bluesröst i den lilla pojkens kropp.

Redan efter de första orden som Brendan MacFarlane sjöng tappade ägaren av New York’s Chelsea Guitars bokstavligt talat hakan. Det här var blues han inte hört på länge.

Foto: Youtube

Ägaren stoppade pojken

Efter bara ett par sekunder stoppade ägaren av gitarr-butiken pojken och hans far. Han sa åt dem att sluta men att stå kvar där de var. Det var dock inte för att han tyckte att han sjöng dåligt utan det handlade om att han ville få det hela filmat. Han tyckte att det var såpass bra att han ville visa det inspelat för sina vänner. Han bad en annan person i butiken att filma åt honom, den rösten kunde han inte låta gå förbi!

Imponerande stämband

Sången Brendan och pappan spelade var ”Just Another Day” av Sam Cooke och detta var som att höra en blivande blues-stjärna ta form. Det är svårt att inte gilla det här!

Oj det här imponerade mig verkligen! Dela om du tror att den här pojken har en lysande blues-karriär framför sig.