Carola i elddrama inför alla – här fångar kameran det otäcka: ”Jag blev rädd”

Carolas show i söndags höll på att sluta riktigt illa.

Mitt under hennes framträdande höll hennes klänning på att ta eld.

– Jag blev rädd och reagerade snabbt och instinktivt när jag förstod att röken kom från klänningen, säger hon till Aftonbladet.

Carola turnerar just nu runt om i Sverige. Spelningen i Tylösand skulle visa sig bli minnesvärd, men kanske inte av den anledning som artisten tänkt sig.

Det var när den ”Så mycket bättre”-aktuella artisten framförde klassikern ”Fångad av en stormvind” som hon plötsligt kände rökdoft i lokalen.

– Jag blev rädd och reagerade snabbt och instinktivt när jag förstod att röken kom från klänningen. Tur att jag jag hittade lite vatten på scenen så att jag både kunde släcka och fortsätta konserten, säger hon till Aftonbladet.

Här fångar kameran den dramatiska händelsen på scen

På sin Instagram tonar hon dock ner händelsen. I ett klipp som hon lagt upp ser man dock tydligt hur klänningen börjar ryka och hur hon kastar sig upp för att klänningen inte ska ta eld.

Carola avslöjar anledningen

”Jag har dansat i vinden, fastnat med klackarna i släpet mer än 100 ggr, fastnat i trappen ned mot publiken, suttit fast under vakternas + publikens skor när jag varit ute i ’allsångs havet’ osv osv. Så egentligen är det rätt beundransvärt att klänningen fortfarande sitter kvar på mig efter 20 st 2 timmars konserter…”, skriver Carola på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B0dsdsniiHE/

Hon förklarar vidare vad som orsakat missödet på scen.

”Enda gången på hela turnén som jag inte inte var med på soundcheck och ställde iordning all min rekvisita, tekniska rider på scen osv var just idag.. och så lade sig klänningen över en av de otroligt heta ljus-kannorna som egentligen har en annan position. Tyckte situationen löstes bra med mitt dricksvatten och ’lite is i magen’. And yes of course ’the show must go on’!”.

Vilken tur att det gick bra! Skicka gärna dina styrkekramar till underbara Carola i kommentarsfältet på Facebook.