Celine Dion viskar några ord till Andrea Bocelli: Storslagna låtvalet får håret att resa sig på armarna

Såväl Andrea Bocelli som Celine Dion hör till vår tids mest uppskattade sångare och har sålt miljontals album. Därför är det inte svårt att förstå att det uppstår ren magi när duon framför en låt tillsammans. Deras röster är som gjorda för varandra vilket också låtskrivarna David Foster, Carole Bayer Sager, Alberto Testa och Tony Renis insåg när de i slutet av 90-talet skrev låten The Prayer.

Celine sjöng inledningsvis den engelska versionen av låten medan Andrea sjöng den italienska. Men ganska tidigt kom någon på den briljanta idén att sammanföra de båda sångarna och låta dom mötas i låten. Resultatet blev ren magi.

2011 i Central Park i New York möttes också de båda sångarna på scenen för att framföra låten live och det är ett uppträdande som jag återvänder till flera gånger om året för att det är så otroligt vackert.

I början av klippet står en av låtskrivarna, David Foster, på scenen tillsammans med Andrea Bocelli och berättar lite om bakgrunden till låten.

Kramar om Andrea Bocelli

Efter en kort introduktion välkomnas sedan Celine Dion in på scenen till publikens stora jubel. Hon går fram till Andrea och kramar om honom och säger sedan något, nästan viskande, till den italienska sångaren och det låter som att hon frågar om allt är bra. Sekunder senare vinkar dirigenten igång orkestern och Andrea Bocelli och Celine Dion inleder ett framförande som verkligen träffar mig rakt i hjärtat.

Setts av miljoner

Klippet har setts över 60 miljoner gånger på Youtube och det är verkligen inte svårt att förstå varför när man ser detta. Det här är två sångare som vet hur man leverera en sång med såväl känsla som hjärta. Se och njut i spelare här under och glöm inte bort att dela vidare till dina vänner!

Snälla hjälp mig att DELA det här vidare så att alla får njuta av denna vackra duett – en delning är lika med kärlek!