Coldplay hyllar Prince med klassisk låt – då stjäl oväntade gästen showen totalt

Vissa framträdanden inom musik kan verkligen lämna ett avtryck av välbefinnande. Oavsett om det är en intim spelning eller på arena finns det artister som levererar de berömda rysningarna och en magisk känsla. Den här gånger kommer dock inte rysningarna från en vanlig artist, utan en programledare.

James Corden har gjort sig ett namn som komiker och skådespelare i en del brittiska serier som Gavin & Stacey. Numer är han känd programledare i showen Late late show with James Corden, där det kanske mest kända inslaget är hans ”Carpool Karaoke”.

I programserien har vi bland annat sett Coldplay-sångaren Chris Martin där han både visar sin talang och en fantastisk personlighet. Att Chris Martin kan sjunga och att Coldplay kan leverera som få på scenen vet nog de flesta. Men när de bjuder upp James Corden på scenen inför en fullsatt arena att sjunga Nothing compares 2 U av Prince var nog förväntningarna kanske inte så höga.

Men Coldplay och James Corden bjuder på en fantastisk känsla och James har en oanat bra röst. Det här är verkligen ett fantastiskt klipp med så många känslor inblandat i, då dels bortgångna Prince hyllas, men också då man ser hur berörd James Corden är av att få vara med på scenen och delta.

Videon kan man se i sin helhet nedanför, och glöm inte att se hela då Coldplay även överraskar James Corden lite extra när numret väl är genomfört.

Det här är verkligen så bra! Dela gärna vidare om ni håller med.