Darci Lynne är tillbaka på scenen 2 år senare och ger en otrolig show

Om du inte vet vem Darci Lynne är vi det här laget har du bott under en sten. Eller, kanske inte riktigt så illa, men du har hittills gått miste om en väldigt charmig och talangfull tonåring som har mycket att erbjuda.

Darci vann den amerikanska talangshowen ”America Got Talent” för ett par år sedan med sin bugtalarakt och sedan dess har hon vunnit över både publiken och internet med sin humor och härliga energi.

Så mycket talang och så ung!

Nu är Darci tillbaka på scenen där hon började i det nya ”mästarnas mästare”-formatet av ”America Got Talant” och frågan är om hon och hennes docka Oscar kan utmana om titeln som den ultimata talangen.

Darci är tillbaka

Darci slog igenom som 12-åring när hon vann både publiken och juryns röster i den 12:e säsongen av America Got Talent.

Youtube

Nu har det två drygt år sedan dess och hennes show har definitivt utvecklats. Då var hon en lite blyg flicka från landet, nu är hon en fullfjättrad artist och entertainer.

Youtube

När Darci går upp på scenen säger Simon Cowell att hon kan slappna av och att det inte finns någon press, hon är ju faktiskt bara först ut i programmet och sätter ribban för alla andra deltagare… Jo, tack!

Men trots den lilla peaken så klarar Darci pressen utmärkt! När hon och hennes docka börjar sjunga ”Proud Mary” kan jag inte låta bli att klappa med lite med händerna.

Och när Darci för en gång skull sjunger med sin riktiga röst så blir hela juryn golvad. Det är inte svårt att fatta varför.

Kolla in klippet här under och se vilken stjärna Darci blivit!

Dela gärna den här artikeln med dina vänner som du tror kommer gilla det här klippet!  Det är aldrig fel att sprida lite glädje!

Snart är Sveriges största musiktävling Melodifestivalen tillbaka. Här är de senaste tio årens vinnare: