De sa att 24-åringen inte kunde sjunga – då motbevisar han alla och golvar Simon

Det finns två typer av människor här i livet: de som ser glaset som halvfullt och de som ser det som halvtomt. För när vissa uppmuntrar dig att gå din egen väg och satsa allt du har så kommer det samtidigt alltid finnas någon som försöker hålla dig tillbaka från att ta den där risken och kasta dig ut i det okända – vilket Jamie Lee Harrisons historia är ett exempel på.

24-åringen från engelska Newcastle har nämligen alltid älskat att sjunga. Under sitt vuxna liv har han kryssat runt mellan pubar och klubbar och gjort det han tycker om mest, att sjunga, men nyligen nådde Jamie en återvändsgränd som fick honom att börja fundera kring sin egen framtid. Folk bad 24-åringen att sluta sjunga, de sa till honom att ge upp sin stora passion… eftersom de helt enkelt inte trodde att han kunde bli något.

Men det fanns en person som inte vände ryggen till: Jamies mamma. Hon övertygade honom att fortsätta, höll igång den falnande lågan – och till slut bestämde sig Jamie för att trotsa tvivlarna och ge drömmen en chans genom att ställa upp i Britain’s Got Talent 2017.

Och som han gjorde det. Med hjärta, värme och en alldeles underbar röst förtrollade Jamie hela arenan – och fick unisona hyllningar av den imponerade juryn. ”Så fort du började sjunga var det väldigt rörande” sa jurymedlemmen David Walliams medan hans kollega Simon Cowell konstaterade ”Du är exakt den personen jag vill hitta när vi gör sådana här program”.

Och tvivlarna – de hörde vi inget mer av. Tummen upp till dig, Jamie!

Jamies audition belyser något som vi alla måste bära med oss: oavsett vad andra säger så ska vi aldrig, aldrig någonsin ge upp våra passioner här i livet!

Dela vidare detta fina framträdande till alla du känner så de också kan uppmuntras att, precis som Jamie, följa sina drömmar.